Biatrans » Despre noi

biatrans@gmail.com +40721-406-321

SC Biatrans Import Export SRL este o firma cu capital privat, infiintata in 2006 si care are ca obiect principal de activitate transportul intern si international de marfa.

 

Promptitudine

Va oferim cu promtitudine solutii rapide si eficiente la cererile dumneavoastra. Veti afla ca personalul Biatrans Import Export este atent la exigentele Dvs. de transport, indiferent de natura sau dimensiunea comenzii efectuate, fie ca aveti de expediat un colet sau un camion complet.

Rapiditate

Fie ca aveti de transportat in Romania sau in coltul opus al Europei, SC Biatrans Import Export SRL se va ocupa de comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Marfurile dvs. vor ajunge la locul potrivit, in momentul potrivit.

Siguranta

Va temeti pentru conditiile de transport? Nu este nevoie. Pe intreg parcursul transportului marfa dumneavoastra este asigurata, astfel incat dumneavoastra puteti fi siguri de siguranta in care aceasta se afla.

Pret redus

Un lucru cu care ne mandrim, este pretul la care putem oferi serviciile noastre clientilor. Ne straduim sa fim la inaltimea asteptarilor solicitantilor indiferent de destinatie sau conditii.